Træterrasse

Terrasser er en dejlig opholdsplads, hvor du kan nyde naturen og livet i haven.

​Det er stedet, hvor man griller, slikker sol og har den bedste udsigt.

HR Håndværk ApS anlægger terrasser, der passer til dit behov og din bolig. Vi anlægger for eksempel terrasser i forbindelse med huset, terrasser i flere niveauer samt tagterrasser.

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, finder vi sammen en terrasse, der opfylder dine behov.

Et af vores specialer er terrasser. Vi har bygget terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

HR Håndværk ApS er din professionelle partner i træarbejde.

Kontakt os i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot har spørgsmål til love og regler for terrasser.

Du kan ringe til os på 28 18 15 81 eller bruge formularen i bunden af siden.

Find kontaktoplysninger

Indhent et tilbud fra os

Er du interesseret i at lave et samarbejde med os og samtidig få et godt tilbud, så kan du kontakte os på mail, telefon eller formularen.

​Telefon

​28 18 15 81

​E-mail

kontakt@hr-h.dk

adresse

Tåstrup Møllevej 9, 4300 Holbæk

CVR: 42074969

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt