Vi er eksperter i tagarbejde

Få nyt tag eller tagrenovering i høj kvalitet

Drømmer du om et flot, nyt tag til dit hus? Eller vil du have fixet dit gamle tag af en håndværker, som er specialiseret inden for tagreparation?

HR Håndværk er eksperter inden for tagarbejde. Vi tager imod både store og små opgaver for private, såvel som erhvervskunder. Vi arbejder i både Holbæk, Kalundborg, Snertinge og nærliggende områder.

Vi har masser af erfaring og faglighed inden for tagarbejde, og vi leverer nogle af markedets bedste løsninger. Uanset om du har brug for reparation af tag eller et splinternyt tag til nybyggeri, så kan vi hjælpe.

Tagarbejde behøver ikke at koste en formue

Høj kundetilfredshed er én af vores største målsætninger hos HR Håndværk. Vi gør os umage for udelukkende at levere løsninger, som gør vores kunder 100% tilfredse. Vi ved, at der skal være god dialog gennem hele byggeprocessen for at opnå det mest tilfredsstillende resultat. Vi sørger for, at der er klare aftaler og betingelser, når vi arbejder på dit nye tag.

Vi laver alle slags tage – du kan vælge mellem tegltag, eternittag og flere andre. Materialevalget er både et spørgsmål om vedligeholdelse og æstetik. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så står vores håndværkere klar med professionel rådgivning. Vi kan hjælpe dig med at træffe en beslutning, du vil blive glad for i mange år frem. 

Det anbefales, at du får tjekket dit tag for huller og skader relativt ofte. Jo hurtigere du får ordnet små skader, jo billigere bliver det i længden. Vi inspicerer gerne dit tag, og hvis vi konstaterer problemer, kan vi komme med en god pris på renovering af tag.

Kontakt os allerede i dag

HR Håndværk har solide priser på tagarbejde. Du får håndværk i høj kvalitet til en overkommelig pris. Vil du høre mere om vores services inden for tagarbejde? Kontakt os endelig. Skriv en e-mail, eller ring på vores telefonnummer – så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Find kontaktoplysninger

Indhent et tilbud fra os

Er du interesseret i at lave et samarbejde med os og samtidig få et godt tilbud, så kan du kontakte os på mail, telefon eller formularen.

​Telefon

​28 18 15 81

​E-mail

kontakt@hr-h.dk

adresse

Tåstrup Møllevej 9, 4300 Holbæk

CVR: 42074969

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt