Vi laver montering af døre og vinduer

Få høj kvalitet og god service hos HR Håndværk

Hos HR Håndværk har vi specialiseret os inden for montering af døre og vinduer. Når du vælger os til at montere dine nye vinduer og døre, får du moderne og holdbare løsninger.

Nye vinduer kan gøre en verden til forskel for indeklimaet i både sommer- og vintermånederne. Vi har gode leverandører, og du får vinduer i markedets højeste kvalitet hos os. Vi laver vinduer efter mål, så de passer perfekt til din boligs arkitektur. Vi laver også udskiftninger af indvendige og udvendige døre.

Vi har et bredt udvalg, og vi er vant til at lave montering af døre og vinduer for både store erhvervskunder og mindre, private byggeprojekter. Vi arbejder typisk omkring Holbæk, Snertinge, Kalundborg og omegn.

Lad os stå for montering af døre og vinduer

Det kan være svært at finde et troværdigt håndværkerfirma, som kan løse alle opgaver inden for montering af døre og vinduer i ordentlig kvalitet. Hos HR Håndværk får du både god service og lækre resultater til skarpe priser.

Ingen opgave er for omfattende for os. Vi har mange års erfaring med montering af døre og vinduer, og vi er i stand til at skræddersy en unik løsning, som passer til den enkelte kundes ønsker. På den måde opnår vi størst mulig tilfredshed. Du får altid god og venlig service hos os.

Vi vil gerne være transparente, og derfor inkluderer vi dig i vores proces, så du kan føle dig tryg under hele forløbet. Når du vælger os, får du et hold af professionelle og troværdige håndværkere på opgaven, som garanterer dig resultater i god kvalitet.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Din pris bliver beregnet på antallet af vinduer, arbejdstimer og andre faktorer. Vil du gerne høre nærmere? Så kontakt os i dag. Vi kan fortælle dig alt, som er værd at vide, når du overvejer at få nye vinduer og døre. Vi har også et uforpligtende tilbud klar til dig. Fang os på telefon eller e-mail.

Find kontaktoplysninger

Indhent et tilbud fra os

Er du interesseret i at lave et samarbejde med os og samtidig få et godt tilbud, så kan du kontakte os på mail, telefon eller formularen.

​Telefon

​28 18 15 81

​E-mail

kontakt@hr-h.dk

adresse

Tåstrup Møllevej 9, 4300 Holbæk

CVR: 42074969

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt